مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از تفاهمنامه همکاری بین شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت ملی نفت بصره در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان خبرداد.
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر اینکه روند صادرات گاز ایران به عراق از سرگرفته شده است، گفت: کاهش صادرات گاز به این کشور با توافق قبلی و به صورت برنامه ریزی شده در روزهای قبل انجام گرفته است.
رئیس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرارودههای نفت، گاز و پتروشیمی گفت: قطعا اگر عراق و ترکیه بتوانند از مبادی دیگری نیاز خود را تامین کنند و مطمئن باشند که در تمام فصول سال میتوانند به طور پیوسته گاز را دریافت کنند، سراغ خریداران دیگری خواهند رفت ولی وضعیت منطقه طوری است که کشور دیگری امکان جایگزینی ما را در بازار عراق ندارد، ترکیه نیز با توجه به ...
رئیس انجمن صنفی سی ان جی کشور با تاکید بر اینکه پتانسیل بالایی برای ورود به کشورهای دیگر در حوزه سی ان جی وجود دارد، گفت: یکی از کشورهایی که در دولت قبل در مورد آن بحث می شد، عراق بود، مذاکرات برای احداث ۵ جایگاه نیز در آنجا صورت گرفت ، اما به دلیل اینکه این کشور در اکثر نقاط خط لوله گاز ندارد این موضوع معطل ماند و اجرایی نشد، اما همچنان عراق می تواند ...
رئیس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی گفت: مطابق قانون اساسی عراق و رای دادگاه، دولت موافق قراردادهای مستقیم اقلیم کردستان با شرکتهای عظیم نفتی نیست و مدتی است که این موضوع جدی شده و حتی قراردادهایی که اقلیم برای صادرات گاز به ترکیه منعقد کرده در هالهای از ابهام قرار دارد.
مدیر دیسپچینگ شرکت گاز، صادرات روزانه گاز به ترکیه را روزانه ۳۰ میلیون متر مکعب اعلام کرد؛ یعنی ایران طی نیمه نخست امسال ۳.۷۲ میلیارد مترمکعب گاز به ترکیه صادر کرده است.
متوسط صادرات ایران به عراق از ماهانه حدود ۷۵۰ به ۵۶۰ میلیون دلار رسیده؛ مسئولین این کاهش را ناشی از تغییر سیاست عراق در حمایت از تولید داخل می دانند و کارشناسان از توقف صادرات فرآورده ها خبر میدهند.
صابر پرنیان در جلسه میز تجاری کشور عراق اظهار کرد: با وجود ظرفیت های بسیار بالای استان در حوزه تجارت، رشد هفت درصدی صادرات به عراق قابل قبول نبوده و حتی در شأن اقتصاد استان نیست. وی ادامه داد: امسال محصولات پتروشیمی و پایه نفتی، انواع مقاطع فولادی.